Brott mot liv i Dickursby i Vanda

NordenBladet — Polisen i Östra Nyland utreder ett allvarligt våldsbrott som ägde rum igår, onsdagen den 19 juni, i en privatbostad i Dickursby i Vanda.– Polisen tog emot ett uppdrag från nödcentralen till platsen omkring klockan 20.00. Offret för våldsbrottet avled trots att första hjälpen som gavs på platsen. Fallet utreds under brottsrubriceringen mord, säger utredningsledare, kriminalkommissarie Sanna Rentola.Polisen grep den misstänkte i bostaden. Enligt polisens uppgifter kände offret och den misstänkte varandra sedan tidigare, fortsätter Rentola.Förundersökningen av fallet är fortfarande i början.  För att säkra utredningen informerar polisen inte mer om saken i detta skede.   

Polisen i Östra Nyland utreder ett allvarligt våldsbrott som ägde rum igår, onsdagen den 19 juni, i en privatbostad i Dickursby i Vanda.

– Polisen tog emot ett uppdrag från nödcentralen till platsen omkring klockan 20.00. Offret för våldsbrottet avled trots att första hjälpen som gavs på platsen. Fallet utreds under brottsrubriceringen mord, säger utredningsledare, kriminalkommissarie Sanna Rentola.

Polisen grep den misstänkte i bostaden. Enligt polisens uppgifter kände offret och den misstänkte varandra sedan tidigare, fortsätter Rentola.

Förundersökningen av fallet är fortfarande i början.  För att säkra utredningen informerar polisen inte mer om saken i detta skede.  
 

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory