Allmänna sammankomster lördag 2 november påverkar framkomligheten

NordenBladet — Lördag den 2 november kommer ett gående demonstrationståg och en parad att genomföras i centrala Stockholm. Det kommer att påverka framkomligheten.

Ett demonstrationståg kommer att gå mellan Sergelarkaden och Medborgarplatsen med start klockan 13.45 på lördagen den 2 november. Den allmänna sammankomsten har tillstånd från klockan 13 och kommer att avslutas senast klockan 17. Framkomligheten för trafiken kommer att begränsas i samband med den allmänna sammankomsten och det kommer att vara många människor ute. 
Demonstrationståget med start klockan 13.45 kommer att gå från Sergelarkaden – Klarabergsgatan – Klara Västra kyrkogata – Klara Vattugränd – Vasagatan – Vasabron – Munkbroleden – Slussen – Götgatan och avslutas på Medborgarplatsen.
Klockan 17 avgår även en parad från Kungsträdgården genom Gamla stan för att sedan åter avslutas i Kungsträdgården.
Du som planerar att ta dig till de berörda platserna på lördag uppmanas att i möjligaste mån lämna bilen hemma samt att vara ute i god tid vid färd med de kommunala färdmedlen. Även busstrafiken kommer att påverkas.
Läs mer om hur kollektivtrafiken påverkas under lördagen

Nyhet från
Polisen

Publicerad 01 november 2019 13:56

Lördag den 2 november kommer ett gående demonstrationståg och en parad att genomföras i centrala Stockholm. Det kommer att påverka framkomligheten.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory