Polisen söker vittnen kring dödsskjutning i Kungens Kurva i Stockholm

NordenBladet — Den 18 januari blev två personer beskjutna i en bil när de befinner sig på Cirkel K i Kungens kurva. En person avled och den andra skottskadas allvarligt. Polisen söker nu vittnen kring händelsen.

Den bil varifrån det sköts, en silverfärgad Mercedes, lämnade Circle K i Kungens Kurva i riktning mot Skärholmen strax efter klockan 16.40 på lördagen den 18 januari och hittades kort därefter i ett bostadsområde mellan Vårby och Vårberg.
Polisen har film från en övervakningskamera i det bostadsområde där bilen hittades. Personerna på filmen och deras beteende är intressanta i utredningen eftersom det sker i nära anslutning i både tid och plats till det fordon som användes vid skottlossningen.
Polisen vill gärna ha alla iakttagelser som gjorts av bilen och personer som setts kring bilen som använts vid skjutningen.

Tipsa polisen

Den som har gjort iakttagelser eller har information att lämna kan:
Ringa 114 14 eller lämna information via polisens kontaktformulär.Ring alltid 112 vid akuta ärenden. Det kan till exempel handla om att du ser någon som håller på att begå ett rån eller ett inbrott.

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 12 mars 2020 12:36

Den 18 januari blev två personer beskjutna i en bil när de befinner sig på Cirkel K i Kungens kurva. En person avled och den andra skottskadas allvarligt. Polisen söker nu vittnen kring händelsen.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory