Uppdaterad 27 februari 10:18: 27 februari 09:42, Trafikolycka, Södermanlands län

NordenBladet — 09.27 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 södergående vid Påljungshage Nyköping. En bilist som kört in i ett vägräcke vilket förorsakat mycket skräp på körbanan. 09.39 polisen är framme på platsen.
09.30 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E20 i östergående körriktning vid Gröndal Eskilstuna där en bilist ska ha kört av vägen.
09.33 samtal till polisen om trafikolycka på E20 vid Barva där en bilist ska ha kört av vägen. Ingen ska vara skadad.
09.33 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 53 vid Stjärnholm där en bilist ska ha kört in i ett vägräcke. Tre personer i bilen. Ingen misstanke om brott och ingen personskada.
10.10 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Norrköpingsvägen / Vasavägen i Katrineholm där en bilist ska ha kört av vägen och voltat och blivit liggande i diket. Oklart skadeläge. Polisen är framme på plats 10.13.
10.10 samtal till polisen om trafikolycka på riksväg 55  där en bilist och plogbil ska ha krockat. Alla drabbade ska vara ute ur bilarna. Polisen är på väg.

Flertalet trafikolyckor i Södermanlands län under dagen. Polisen uppmanar trafikanter att sänka farten och öka avstånden.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory