Flera anhållna efter rån på Arlanda i december 2019

NordenBladet — Flera personer har under onsdagen den 12 februari anhållits efter att ett flertal tillslag gjorts i södra Stockholm. De anhållna personerna är misstänkta för det grova rån som skedde på Arlanda i december 2019.

Onsdag den 12 februari gjorde Gränspolisenheten hos polisen i region Stockholm tillsammans med hjälp av flera andra enheter inom Polisen en större insats gällande ett grovt rån som skedde på Arlanda den 4 december 2019. Vid det grova rånet kom gärningspersonerna över en ansenlig summa pengar.
– Nu återstår ett stort utredningsarbete och det kan inte uteslutas att fler gripanden kommer göras i ärendet i närtid, säger Monica Krüger gruppchef på Gränspolisenheten hos polisen i region Stockholm.
Ett flertal personer sitter nu anhållna för inblandningen i rånet och ytterligare personer hämtades in för förhör och släpptes sedan.
Ett flertal husrannsakningar gjordes också i samband med insatsen. 

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 13 februari 2020 12:48

Flera personer har under onsdagen den 12 februari anhållits efter att ett flertal tillslag gjorts i södra Stockholm. De anhållna personerna är misstänkta för det grova rån som skedde på Arlanda i december 2019.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory