Fyra gripna misstänkta för flera rån

NordenBladet — På tisdagen genomförde polisen i Haninge en större insats där fyra personer greps misstänkta för flera rån i området. Detta är ett led i arbetet med att skapa större trygghet i området Jordbro.

Det var tidigt på morgonen den 17 december som polisen gjorde tillslag mot flera adresser i Haninge. Fyra personer greps vid insatsen, nu är de också anhållna av åklagare. Personerna är misstänkta för en rad olika brott, bland annat för flera rån mot taxiförare.
Brotten har ägt rum under de senaste månaderna. Genom utredningsarbete har polisen lyckats koppla ihop olika ärenden och misstankarna har stärkts mot de fyra personerna. På måndagen fattade åklagare beslut om att anhålla personerna i sin frånvaro. 
– Vi är nöjda med insatsen. Personerna som vi har gripit är kopplade till kriminella nätverk som sprider stor otrygghet i området, säger Theo Mandoki, utredningsledare på lokalpolisområde Haninge-Nynäshamn.

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 17 december 2019 10:56

På tisdagen genomförde polisen i Haninge en större insats där fyra personer greps misstänkta för flera rån i området. Detta är ett led i arbetet med att skapa större trygghet i området Jordbro.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory