Uppdaterad 12 december 10:34: 12 december 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

NordenBladet — 23.44 Mölndal, försök till dråpPå Solhemsgatan har en man i 50-årsåldern blivit knivskuren i sin bostad. Han har fått en del skador på armarna och på ryggen och är förd till Sahlgrenska sjukhuset. Skadorna bedöms som lindriga. En kvinna i 35-årsåldern som befunnit sig i bostaden men lämnat kunde efter en stund stoppas i en bil. Hon greps misstänkt för försök till dråp. Bilen tagen i beslag och bostaden avspärrad för teknisk undersökning.
00.29 Alingsås, narkotikabrottVid Kristineholmsvägen grips tre män i en bil efter kontroll. I bilen anträffades hasch som togs i beslag. Efter förhör blev de anhållna av åklagare. 
05.03 Åmål, rattfylleriPå E45 strax söder om Åmål stoppas två män i en bil efter ett kort förföljande. Föraren saknar körkort och rapporteras för grov olovlig körning och båda misstänks vara påverkade. De körs till sjukhus för provtagning. 
05.04 Dals-Ed, trafikolyckaPå länsväg 164 vid Töftedal är det en bilist som kör av vägen och voltar. Föraren som var ensam i bilen körs till NÄL och har eventuellt en axel ur led eller en fraktur.  

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory