DN Debatt

NordenBladet — Rikspolischefen Anders Thornberg och ställföreträdande rikspolischef Mats Löfving lyfter fram åtgärder som krävs mot de kriminella nätverken på DN debatt.

” Våldet blir allt grövre och allt mer hänsynslöst. Nu sätter vi ett ännu hårdare tryck mot de kriminella nätverken” säger rikspolischefen Anders Thornberg och ställföreträdande rikspolischef Mats Löfving i en debattartikel i Dagens Nyheter.
Det ökade antalet sprängningar och skjutningar har drivit fram polisens nationella särskilda händelse, ”Operation Rimfrost”. Nu lyfter Anders Thornberg och Mats Löfving fram tre övergripande åtgärder som måste till för att bekämpa den grova brottsligheten på DN debatt.  Det handlar bland annat om myndighetsgemensamma insatser, åtgärder kring unga på väg in i grov kriminalitet och att låta poliser arbeta med det de är bäst på, att bekämpa brott.  ”Allmänheten ska uppfatta en tydlig skillnad”, står det bland annat.
Läs hela debattartikeln om polisens insatser och vad polisledningen anser krävs av övriga samhället.

Nyhet från
polisen

Publicerad 27 november 2019 09:06

Rikspolischefen Anders Thornberg och ställföreträdande rikspolischef Mats Löfving lyfter fram åtgärder som krävs mot de kriminella nätverken på DN debatt.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory