Uppdaterad 19 november 22:52: 19 november 21:12, Mord/dråp, försök, Göteborg

NordenBladet — Polis och ambulans skickas till Länsmansgården, efter att flera uppringare larmat polis om att skott avlossats utomhus på platsen. En person uppges vara skadad.
21.24 Polis och ambulans är nu framme på platsen.
21.28 Brottsplatsen, på Länsmanstorget, är nu avspärrad. Polis arbetar initialt på platsen med att hålla förhör med eventuella vittnen, samt att söka i området efter gärningsman/gärningsmän.
21.36 Den skadade mannen kommer att föras med ambulans till sjukhus. Polis kommer att skickas till sjukhus för att hålla förhör med honom.
21.51 Mannen var vaken och talbar när han fördes med ambulans till sjukhus. En förundersökning gällande försök till mord är inledd.
21.55 Polisens kriminaltekniker är budade till platsen för en kriminalteknisk undersökning. Brottsplatsen är i anslutning till en livsmedelsbutik på Länsmanstorget. Polispatrull finns på sjukhuset dit den skadade mannen är förd.
22.37 Den skadade mannen är i 25 – års åldern. Polis kommer i kväll att honom på sjukhuset. Platsen är fortsatt avspärrad i väntan på kriminalteknisk undersökning. Polis har hört vittnen, kontrollerat personer i området och undersöker om det finns kameror på platsen som kan ha filmat något av händelsen.
Det finns ingen gripen eller misstänkt.
Ingen ytterligare information finns att lämna.

Larm som skottlossning, Länsmansgården.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory