13 november 08:28, Rån, Håbo

NordenBladet — En ung man har rånats på alla sina kläder. En stund senare hittar polisen tre misstänkta gärningsmän som grips.

En ung man i bara underkläderna befinner sig i Dragrännan intill E18 i Bålsta. Allmänhet som sett mannen tillkallar polis som åker ut och träffar mannen. Han är född -01 och berättar att han rånats av okända gärningsmän på alla sina kläder och andra tillhörigheter.En av poliserna som hör om händelsen har sett tre män vid järnvägsstationen i Bålsta som bedöms vara intressanta för utredningen. Männen finns kvar på järnvägsstationen och vid kontroll visar de sig ha den rånade mannens tillhörigheter på sig.Samtliga tre grips. De är födda -98, -00 och -04 och anhålls åklagare.Vid ettiden på natten släppte åklagaren den yngsta av de misstänkta gärningsmännen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

En ung man har rånats på alla sina kläder. En stund senare hittar polisen tre misstänkta gärningsmän som grips.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory