Uppdaterad 2022-09-04 10:28:39 04 september 09:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

NordenBladet — Klockan 00-07, två personer har omhändertagits för fylleri.
Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.
Här följer ett urval av nattens händelser:
02:23 Trafikbrott, ArvidsjaurSamtal inkommer om att hög musik spelas från bilar i centrala Arvidsjaur. Polis beordras ut och en ordningsbot (böter) utfärdas till en förare på grund av förargelseväckande beteende. Ytterligare en ordningsbot utfärdas till en passagerare som inte använder bilbälte.
03:33 Stöld/inbrott, BodenSamtal inkommer om misstänkt pågående inbrott i en bostad i Trångfors. Polis beordras dit och två män i 35-40-årsåldern anträffas och grips, misstänkta för inbrottsstöld. Åklagare beslutar därefter om att anhålla männen. Ytterligare en bostad misstänks varit utsatt för inbrott. Den adressen spärras av för senare teknisk undersökning.
03:56 Brand, GällivarePolis beordras till en camping i Gällivare med anledning av brand i en servicebyggnad. Det är oklart hur branden uppstått och det ska utredas. I nuläget misstänks skadegörelse genom brand. Platsen har spärrats av för en senare teknisk undersökning. 
Uppdatering kl 10:28
01:09 Trafikbrott, ArvidsjaurPolis stoppar och kontrollerar en a-traktor i centrala Arvidsjaur. A-traktorn misstänks gå fortare än tillåten hastighet för fordonstypen samt ha ett åtkomligt baksäte i vilket passagerare färdades i. Föraren, som är under 18 år, misstänks för olovlig körning och vårdnadshavare kontaktas. A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning.

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory