31 oktober 10:29, Sammanfattning vecka, Östhammar

NordenBladet — Polisrutan Östhammars kommun.

Snälla, ni föräldrar som har motorburen ungdom. Ni får gärna komma ut och titta till era ungdomar. Nästan varje helg och lov blir vår polisradio nerringda av folk som inte får sova på grund av att ungdomarna sladdar och gasar upp bilarna så det är ett fasligt liv rent ut sagt. Dessutom är risken stor att det kommer hända en allvarlig olycka där någon blir påkörd. Vi har själva varit ute och stoppat ungdomarna, pratat med dem och även en del föräldrar, ändå fortsätter det. Vi tycker självklart det är jättebra att ungdomarna har ett intresse men det får inte medföra att folk inte vågar vara ute och gå samt blir störda i sina hem och inte får sova. Hjälp era ungdomar och kolla runt om det finns något ställe/vägar där de kan få vara utan att de stör.
Veckans anmälda brott.
Östhammar: Grov olovlig körning. Stöld av cykel. Stöld av bilnycklar. Rattfylleri. Olovlig energiavledning. Narkotikabrott eget bruk. Skadegörelse på personbil genom att någon krossat en sidoruta. Stöld av en rullator. Ringa stöld på ICA. Stöld av båtmotor vid Varglyan.
Gimo: Ofredande mot grupp. Skadegörelse på en personbil.
Alunda: Stöld av air pods. Stöld av en jacka. Grov olovlig körning/Smitning från trafikolycka/Narkotikabrott eget bruk/ Drograttfylleri.
Österbybruk: Smitning från trafikolycksplats. Ofredande.
Öregrund: Stöld av båtmotor/gasreglage vid Börstvretstigen. Vållande till kroppsskada orsakat av en hund. Skadegörelse på en lastbil där någon krossat samtliga fönsterrutor och både bak/framlyktor.
Gräsö: Brott mot jaktlagsstiftningen genom att man inte anmält en viltolycka.
Femton viltolyckor anmälda.
När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig har jag adressen.  agnetha.degerstedt@polisen.se

Polisinspektör
Agnetha Degerstedt

Polisrutan

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory