3 ANLEDNINGAR varför män i verkligheten bedrar kvinnor

3 ANLEDNINGAR  varför män i verkligheten bedrar kvinnor

OHMYGOSSIP – Alla parrelationer börjar i de känslor, behov, brister och lidelser som finns i människan. Om mannen bedrar kvinnan så finns det en anledning till det och det finns in mannens huvud.

1. Beroende
Det känns otroligt men det finns män som har ohämmad jaktinstinkt – de känner fysiskt behov till att förföra kvinnor och locka dem till sängen, och de känner sig obekväma om de på sistone inte lyckats med en ny erövring. I detta fall är det oftast fråga om män som är under 30 år men det finns undantag.

2. Dåligt sjävförtroende
Det finns män som bedrar för att få en bekräftelse på sin egen beträfflighet. Ofta är dessa män osäkra och även rätt egoistiska – de tänker framför allt på sina egna behov och när de inte får det de anser sig ha rätt till fortsätter de på annat håll.

3. Han älskar inte dig längre
Om relationen har mist sin lust eller om känslorna svalat men man har inte skilt sig gör mannen förr eller senare sitt första snedsteg. Äkta man skulle naturligtvis inte göra så utan skulle ta tag i situationen och lösa det genom att prata – att bedra är alltid en svag mans sak. Att bedra betyder i detta fall att börja på en ny fas i livet.

Bild: OHMYGOSSIP


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory