Annons:

21 mars 08:54, Försvunnen person, Falun

NordenBladet — Personal från hemtjänsten ringer och meddelar att en av deras brukare, en kvinna i i 70-årsåldern, försvunnit från sin bostad. Kvinnan försvann troligtvis från bostaden strax före klockan 8 på lördagsmorgonen.
Kvinnan har alzheimers och kan ha svårt att orientera sig. Kvinnan har tidigare arbetat på sjukhuset och det visar sig att kvinnan varit där vid halv niotiden i morse då hon trodde att hon skulle arbeta. 
Kvinnan har ljust hår i en pagefrisyr med lugg. Hon bär glasögon. Vid försvinnandet var hon troligtvis iklädd en blåaktig jacka, en lilaaktig tröja, gråa mjukisbyxor och joggingskor med rosa ränder på.
Kvinnan upplevs som social och det kan vara svårt att förstå att hon har alzheimers.
Om du tror att du har sett kvinnan, var vänlig ring till polisen på 114 14 och be att få tala med polisens ledningscentral i region Bergslagen.
Om du tror att du ser kvinnan just nu, ring 112 och be att få tala med polisen.
UPPDATERING kl 10.56
En polispatrull var vid ICA Maxi och visade ett foto på den försvunna kvinnan för ett par och de kände igen henne som en kvinna som tidigare hade bott i Hälsingberg. Paret beslutade sig för att köra runt i Hälsingberg för att kontrollera om hon kanske var på väg mot sitt gamla område
Efter en liten stund såg man den försvunna kvinnan och kontaktade polisen som kunde köra hem henne till sin nuvarande bostad.

En kvinna är anmäld försvunnen från centrala Falun.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory