19 oktober 09:57, Försvunnen person, Vetlanda

NordenBladet — Vid lunchtid på söndagen, den 16 oktober, fick polisen in en anmälan om en försvunnen person i Vetlanda. Den försvunna är en kvinna i 20-årsåldern som senast sågs i de centrala delarna av Vetlanda på natten mellan lördag och söndag.
Polisen har inledningsvis sökt enligt de rutiner som finns vid försvunnen person utan att anträffa kvinnan.
Polisen har därför inlett en särskild händelse med anledning av den sökinsats som pågår och trappats upp. I sökinsatsen kommer bland annat ett flertal polispatruller, hemvärnet, räddningstjänsten samt organisationen missing people att delta. Det kommer också att finnas hundpatruller och UAS (så kallad drönare) i området.
Polisen behöver allmänhetens hjälp med iakttagelser och tips. Den som har tips att lämna ombeds att kontakta polisen på 114 14, eller i akuta fall 112. Alla tips och iakttagelser kan vara av intresse, låt polisen avgöra det.  
Signalementet på kvinnan: Kvinnan är 160 cm lång, normal kroppsbyggnad, rött lockigt hår, 20-årsåldern, klädseln är okänd.
Polisen arbetar intensivt med ärendet och har gjort bedömningar kontinuerligt sedan informationen om hennes försvinnande nått oss.
Parallellt med sökinsatsen pågår en utredning gällande människorov och två personer har anhållits efter beslut av åklagare. Frågor om utredningen hänvisas till Åklagarmyndigheten.

Uppdatering gällande försvunnen kvinna

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory