11 januari 09:49, Sammanfattning natt, Västernorrland län

NordenBladet — Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.
Här följer ett urval av nattens händelser:
01:12 Misshandel, Sundsvall: Polisen får samtal från en kvinna som säger att hon blivit slagen med öppen handflata av en annan kvinna på en bar. En polispatrull beordras dit. Den misstänkta kvinnan har lämnat platsen. En anmälan gällande misshandel upprättas.
01:33 Narkotikabrott, Sundsvall: En polispatrull beordras till en krog där en ordningsvakt omhändertagit en person som misstänks vara narkotikapåverkad.  Mannen får följa med för provtagning. En anmälan gällande brott mot narkotikastrafflagen, bruk, upprättas.
01:39 Våld/hot mot tjänsteman, Sundsvall: Polisen får samtal från en krog där en person bråkat med vakterna. Mannen omhändertas av polisen och en anmälan gällande våldsamt motstånd upprättas.
02:52 Misshandel, Örnsköldsvik: Polisen får samtal angående en man som hittats liggande i en skogsdunge. Enligt inringaren är mannen misshandlad. Skadeläget oklart. En polispatrull beordras till platsen. Mannen berättar att han blivit rånad på bland annat pengar. Polisen håller förhör med mannen och kontrollerar en del fordon. En anmälan gällande rån upprättas.
03:10 Misshandel, Sundsvall: En polispatrull beordras till en krog där ordningsvakter sett hur en man knuffat in en kvinna i ett bord. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och en anmälan gällande ofredande upprättas.
03:59 Trafikbrott, Sundsvall: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren saknar behörighet att köra bil och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory