10 januari 16:10, Misshandel, Norrköping

NordenBladet — 15.32 polisen fick samtal om att misshandel skulle ha intrĂ€ffat vid Södertull i Norrköping. Ordningsvakter skulle finnas pĂ„ platsen och polisen Ă„kte dit.
15.37 polisen fick uppgift om att ordningsvakter hade gripit tvÄ mÀn i ett nÀrliggande kvarter.
15.39 flera polispatruller anlÀnde till omrÄdet och började utreda vad som hÀnt.
16.10 Hittills har polisen kommit fram till att en kvinna i 45-ÄrsÄldern misstÀnks ha utsatts för misshandel av en av de bÄda gripna, en man i 35-ÄrsÄldern. NÄgra nÀrmare uppgifter om hur misshandeln ska ha gÄtt till finns inte.
Den andre gripne mannen misstÀnks ha misshandlat den gripne 35-Äringen bland annat genom sparkar. Den som har gripits för att ha sparkat Àr en man i 30-ÄrsÄldern. De bÄda gripna fördes till polisstationen för förhör, varefter Äklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.
35-Äringen satte sig till motvÀrn vid gripandet och fick belÀggas med bÄde hand- och fotfÀngsel och Àven en spotthuva för att förhindra honom att spotta pÄ andra personer. Detta kan komma att leda till ytterligare brottsrubriceringar.
Personer som har sett vad som hÀnt ombeds vÀnligen att ta kontakt med polisen pÄ 114 14 för att bidra till utredningen av vad som hÀnt.

Två män gripna för misshandel i Norrköping.

KĂ€lla: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory