02 november 09:45, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

NordenBladet — Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fem personer har omhändertagits för fylleri och fem personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, en förare har rapporterats för trafikbrott.
Här följer ett urval av nattens händelser:
22:35 Våld mot tjänsteman Sundsvall. Bråk mellan taxiförare och en annan man. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör med inblandade parter. En anmälan om våld mot tjänsteman kommer att upprättas. Det finns i nuläget inga närmare uppgifter om bakgrunden till händelsen.
02:43 Misshandel Örnsköldsvik. Man som ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge på Lasarettsgatan. Polis beordras till platsen. En man ligger ner på marken när patrullen anländer. Ambulans som kommer till platsen tar med mannen till sjukhus. En misstänkt gärningsman grips på platsen misstänkt för grov misshandel. Det ska ha varit fler personer på platsen. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.
Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory